På Twitter!

Selvfølgelig betyder det noget, at velstanden ikke fordeles. Samfundet bliver rigere, og hvis vi havde fulgt lobbyist-mads tankegang de sidste 200 år, så havde det været fint at folk stadig levede for 1 kr om dagen. #dkpol
https://mobile.twitter.com/MLundbyHansen/status/1404153166728470532

Marcus Knuth, også kendt som Johan Henrik Marcus greve Knuth-Knuthenborg, søn af lensgreve Adam Wilhelm Knuth, er meget bekymret for at vi får mere økonomisk og socialt blandede gymnasier. Det ville være forfærdeligt, hvis hans børn kom til at møde nogen fra et andet samfundslag

hey new followers! have you ever thought about how it's weird that live in a "democracy" and yet 40+ hours of your life are spent in a place that's run as a dictatorship. what if you could vote for your boss. or had ownership of what you produced. wouldn't that be weird haha

A billion reasons for a wealth tax in the US 👌

#wealthtax #now #beyondphilanthropy

https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/jun/09/the-guardian-view-on-the-super-rich-a-billion-reasons-for-a-wealth-tax

Load More...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *